Hoe wordt er vrij gespeeld?

Hoewel het banenpakket voor de club in de week wisselt, kunnen we toch spreken van een gemiddeld pakket van negen banen. Het baanschema hangt bij de kleedkamers en u wordt verzocht alleen van de clubbanen gebruik te maken, tenzij u een andere baan door de parkleiding wordt aangeboden.

Als het wenselijk is, wordt er ingedeeld door baancommissarissen, meestal iemand van het parkkader. Er wordt dan gewisseld op de hele en de halve uren. De parkklok is hier bepalend en de aanwijzingen van de baancommissaris dienen te worden opgevolgd. Deze zal zo eerlijk mogelijk op speelsterkte indelen. Bij grote drukte kan er niet gesingled worden.

In principe wordt er op maandag- tot en met donderdagavond van 19:30 uur tot 21:00 uur ingedeeld.

Op de vrijdagochtend van 09:00 tot 10:30 uur deelt Mieke in voor uitsluitend de dames van de club (Vrije Vrouwen Vrijdag) met alle mogelijke speelsterktes.

Het is riskant om zonder af te spreken te komen tennissen op andere tijden incl. het weekend. Indien u op een moment zelf het vrij spelen niet afdoende kunt regelen, is het parkkader een gewillig aanspreekpunt. Wij raden u aan daar gebruik van te maken, anders liggen eventuele ongenoegens op dit punt beslist aan uzelf.

Vrijspelen tijdens het winterseizoen vanaf 1 november kan doordeweeks dagelijks van 09:00 uur tot 18:40 uur (einde jeugdlessen) en op woensdag- en donderdagavond tot 22:30 uur en in het weekend van 09:00 uur tot donker.

 

logo ruine van brederode

Hot News

Wij zijn gesloten t/m 28 april
 
Update:
ook vrij spelen en trainen
dienen op advies van de KNLTB 
gestaakt te worden 
 
Zelf werken wij door en
kijken wij uit naar een
latere seizoensopening
samen met jou 
 
 

Open Toernooi

Via onderstaande link kun je de schema's bekijken voor het Open Toernooi Ruïne van Brederode (7-14 juli)

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Tennispark Brederode clubladder

Elke 2 weken een leuke wedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode clubladder en wij regelen elke 2 weken een leuke wedstrijd op jouw niveau. Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.

meld je nu aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De 1e wedstrijd word je ingedeeld op basis van je speelniveau. Je ontvangt elke 2 weken een email met nieuwe wedstrijdgegevens. Je hebt 2 weken om de uitslag te registreren of een datum te prikken. Je kunt ook rondes overslaan.

Ons Facebook