Afhankelijk van uw niveau kunt u lid worden van de vereniging. U dient ca. 2 tot 3 jaar tenniservaring te hebben (met les) om binnen de vereniging "indeelbaar" te zijn bij het vrij tennissen.
 
Wanneer dit nog niet het geval is, verwijzen wij u naar de tennisschool van onze parktrainer, Bernard Jonkman (www.tennisschooljonkman.nl). Terwijl u tennislessen volgt kunt u gedurende 2 jaar kiezen voor het Debutanten lidmaatschap.
 
Als Debutant bent u beginnend lid onder voorwaarde erbij te lessen en op incourante tijden (maandag t/m vrijdag tussen 10:30 uur en 19:30 uur en op zaterdag en zondag vanaf 17:30 uur) te beginnen met vrij tennissen om later volledig binnen de club mee te kunnen draaien.
 
Na 2 jaar Debutant te zijn geweest wordt uw lidmaatschap automatisch omgezet in een algemeen of overdag lidmaatschap en bent u volledig lid.
U hoeft bij ons niet voor te spelen of door een vorm van ballotage.
 
Voor het aanvragen van een inschrijfformulier kunt u een e-mail sturen naar  of vul het contactformulier hier in.
logo ruine van brederode

Hot News

Wij zijn gesloten t/m 28 april
 
Update:
ook vrij spelen en trainen
dienen op advies van de KNLTB 
gestaakt te worden 
 
Zelf werken wij door en
kijken wij uit naar een
latere seizoensopening
samen met jou 
 
 

Open Toernooi

Via onderstaande link kun je de schema's bekijken voor het Open Toernooi Ruïne van Brederode (7-14 juli)

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Tennispark Brederode clubladder

Elke 2 weken een leuke wedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode clubladder en wij regelen elke 2 weken een leuke wedstrijd op jouw niveau. Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.

meld je nu aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De 1e wedstrijd word je ingedeeld op basis van je speelniveau. Je ontvangt elke 2 weken een email met nieuwe wedstrijdgegevens. Je hebt 2 weken om de uitslag te registreren of een datum te prikken. Je kunt ook rondes overslaan.

Ons Facebook