HET OPEN TOERNOOI 2020 GAAT IVM DE CORONA NIET DOOR!

Open Toernooi Ruïne van Brederode 2020

Het Open Toernooi op tennispark Brederode is van zondag 5 juli 2020 tot en met zondag 12 juli 2020. Als lid van onze club kun je inschrijven voor dit toernooi, waar ook vele spelers van andere verenigingen aan meedoen. Schrijf snel in voor het Open toernooi van LTC Ruïne van Brederode en zorg dat je ook deze editie weer van de partij bent!!

Via onderstaande link kun je inschrijven (tot 26 juni) en de schema's voor het open toernooi bekijken.

Vanaf 17.00 zullen de wedstrijden van het Open toernooi gespeeld worden. Elke dag is de keuken geopend en zal er een heerlijke daghap zijn.

Ook dit jaar wordt het toernooi gespeeld volgens het actuele ratingsysteem in de single. in het enkelspel worden de schema’s ingedeeld volgens de actuele rating bij de KNLTB. Voor de dubbel kan je inschrijven per onderdeel. Je schrijft je bijvoorbeeld in voor een enkelspel en hoeft hier niet aan te geven welke categorie je wilt spelen. Je rating bepaald bij het loten van het toernooi in welk schema je geplaatst wordt.

Met Sportieve groet,

De Wedstrijdleiding

logo ruine van brederode

Hot News

Vrijdag 25/9:
Jeugd afgelast
Competitie afgelast
 
Overdag lid: € 150,00
Debutant lid: € 100,00
Student lid: € 125,00
 
Winterlid leden: € 27,00
Niet-leden: € 45,00
 
Losse baan huren:
023-5378340
 
Samen met jou en de huidige richtlijnen maken wij er weer iets moois van
 
 

Open Toernooi

HET OPEN TOERNOOI 2020 GAAT IVM DE CORONA NIET DOOR!

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Tennispark Brederode clubladder

Elke 2 weken een leuke wedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode clubladder en wij regelen elke 2 weken een leuke wedstrijd op jouw niveau. Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.

meld je nu aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De 1e wedstrijd word je ingedeeld op basis van je speelniveau. Je ontvangt elke 2 weken een email met nieuwe wedstrijdgegevens. Je hebt 2 weken om de uitslag te registreren of een datum te prikken. Je kunt ook rondes overslaan.

Ons Facebook