Open Toernooi Ruïne van Brederode 2018

Het Open Toernooi op tennispark Brederode is van zondag 08-7-2018 tot en met zondag 15-7-2018. Als lid van onze club kun je inschrijven voor dit toernooi, waar ook vele spelers van andere verenigingen aan meedoen. Schrijf snel in voor het Open toernooi van LTC Ruïne van Brederode en zorg dat je ook deze editie weer van de partij bent!!

Via onderstaande link kan je inschrijven (tot 30 juni) en de schema's voor het open toernooi bekijken.

Vanaf 17.00 zullen de wedstrijden van het Open toernooi gespeeld worden. Elke dag is de keuken geopend en zal er een heerlijke daghap zijn.

Ook dit jaar wordt het toernooi gespeeld volgens het actuele ratingsysteem. Zowel in het enkel- als in het dubbelspel worden de schema’s ingedeeld volgens de actuele rating bij de KNLTB. Je schrijft je bijvoorbeeld in voor een enkelspel en hoeft hier niet aan te geven welke categorie je wilt spelen. Je rating bepaald bij het loten van het toernooi in welk schema je geplaatst wordt.
Ook het dubbelspel wordt ingedeeld volgens het actuele rating systeem. Het gemiddelde van een koppel telt als rating en je wordt ingedeeld in je eigen sterkte. Let op, verschil in partners mag niet groter dan 2 zijn op moment van loten.

Met Sportieve groet,

De Wedstrijdleiding

logo ruine van brederode

Hot News

 
Lidmaatschap 1/4-1/11:
Overdag lid € 150,00
Algemeen lid € 208,00
 
Lidmaatschap heel jaar:   
Overdag lid € 177,00
Algemeen lid € 235,00
 
Tennisbaan huren?
Tennispark Rijnegom
Tennispark Brederode
023-5378340
 

Open Toernooi

Via onderstaande link kan je de schema's bekijken voor het Open Toernooi Ruïne van brederode (8-15 juli):

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Tennispark Brederode clubladder

Elke 2 weken een leuke wedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode clubladder en wij regelen elke 2 weken een leuke wedstrijd op jouw niveau. Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.

meld je nu aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De 1e wedstrijd word je ingedeeld op basis van je speelniveau. Je ontvangt elke 2 weken een email met nieuwe wedstrijdgegevens. Je hebt 2 weken om de uitslag te registreren of een datum te prikken. Je kunt ook rondes overslaan.

Ons Facebook