Open Toernooi Ruïne van Brederode 2018

Het Open Toernooi op tennispark Brederode is van zondag 08-7-2018 tot en met zondag 15-7-2018. Als lid van onze club kun je inschrijven voor dit toernooi, waar ook vele spelers van andere verenigingen aan meedoen. Schrijf snel in voor het Open toernooi van LTC Ruïne van Brederode en zorg dat je ook deze editie weer van de partij bent!!

Via onderstaande link kan je inschrijven (tot 30 juni) en de schema's voor het open toernooi bekijken.

Vanaf 17.00 zullen de wedstrijden van het Open toernooi gespeeld worden. Elke dag is de keuken geopend en zal er een heerlijke daghap zijn.

Ook dit jaar wordt het toernooi gespeeld volgens het actuele ratingsysteem. Zowel in het enkel- als in het dubbelspel worden de schema’s ingedeeld volgens de actuele rating bij de KNLTB. Je schrijft je bijvoorbeeld in voor een enkelspel en hoeft hier niet aan te geven welke categorie je wilt spelen. Je rating bepaald bij het loten van het toernooi in welk schema je geplaatst wordt.
Ook het dubbelspel wordt ingedeeld volgens het actuele rating systeem. Het gemiddelde van een koppel telt als rating en je wordt ingedeeld in je eigen sterkte. Let op, verschil in partners mag niet groter dan 2 zijn op moment van loten.

Met Sportieve groet,

De Wedstrijdleiding

logo ruine van brederode

Hot News

Baan 4,5,6 zijn gewalst. De rest niet. Let op: de baan kan (op)dooi hebben. Nat & glad zijn. Ga er dan af. U maakt de baan stuk.
 
Winterlid parkleden € 27,00
Niet-parkleden € 45,00
 
Lidmaatschap heel jaar 
Overdag lid € 177,00
Algemeen lid € 235,00
 

Open Toernooi

Via onderstaande link kan je de schema's bekijken voor het Open Toernooi Ruïne van brederode (8-15 juli):

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Clubladder

Elke 2 weken een leuke ladderwedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode ladder en wij regelen ladderwedstrijden op jouw niveau. Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt. Als je wint van iemand hoger wissel je van plek.

Hoe hoog kom jij?

Meld je aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens, en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Bekijk hier de volledige reglementen.

Ons Facebook