Waar haal ik mijn informatie vandaan?

Alle informatie omtrent toernooien, evenementen en de competitie wordt via de website en ook zeker op het park duidelijk aangekondigd. Raadpleeg regelmatig onze website. Verder staat vragen natuurlijk vrij, aan het parkkader, de barmedewerkers, bestuurs- en commissieleden. Wij hopen dat iedereen zal bijdragen aan de goede sfeer in de vereniging.
Tijdens de competitie (de eerste twee maanden van het seizoen) kan er op zaterdag tussen 10:30 uur en 18:00 uur en op zondag tussen 09:00 uur en 18:00 uur niet of berperkt worden vrij gespeeld.

Mensen die graag lid willen worden kunnen een formulier aanvragen door het sturen van een e-mail naar of door het invullen van ons contactformulier.

Sinds 2016 is het tennisseizoen voor alle clubleden verlengd tot 1 november en loopt het seizoen dus van 1 april tot 1 november. Deze keuze is gemaakt, omdat de KNLTB de najaarscompetitie heeft verlengd tot 1 november en omdat de weerstomstandigheden in de maand oktober al jarenlang fantastisch zijn.

Na bijna 2 jaar "knokken" is eindelijk de vergunning vanaf 2016 verkregen voor extra verlichting op de 6 achterste tennisbanen! Dat betekent dat er verlichting is op alle 12 banen en dus dubbel zoveel speelmogelijkheid is op de avonden.

Sinds 2016 bieden we ook in de winter een lidmaatschap aan van 1 november tot in ieder geval 1 februari! Na 1 februari wordt het jaarlijkse onderhoud aan het gravel gepleegd, zodat we daarna weer op 1 april open kunnen gaan. Mocht al eerder dan 1 april een aantal banen geprepareerd zijn, dan laten wij dat via deze website aan u weten.

Het bestuur van LTC Ruïne van Brederode bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter
Frans Blokland / 06 - 15958784
E-mail : ablokland @ planet.nl

Secretaris
Cécil Huijbens / 06 - 27235970
E-mail : info @ tennisparkbrederode.nl

Penningmeester
Margot Muller / 06 - 51566052
E-mail : m.muller @ ixa.nl

Voorzitter Evenementen Commissie
Rob van den Bronk / 06 - 11100576
E-mail : robvdbronk @ gmail.com

Voorzitter Jeugd Commissie
Bernard Jonkman / 06 - 14380289
E-mail : bernard @ tennisschooljonkman.nl

Voorzitter Technische Commissie - vacature
                         / 
E-mail : 

logo ruine van brederode

Hot News

Baan 4,5,6 zijn gewalst. De rest niet. Let op: de baan kan (op)dooi hebben. Nat & glad zijn. Ga er dan af. U maakt de baan stuk.
 
Winterlid parkleden € 27,00
Niet-parkleden € 45,00
 
Lidmaatschap heel jaar 
Overdag lid € 177,00
Algemeen lid € 235,00
 

Open Toernooi

Via onderstaande link kan je de schema's bekijken voor het Open Toernooi Ruïne van brederode (8-15 juli):

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Clubladder

Elke 2 weken een leuke ladderwedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode ladder en wij regelen ladderwedstrijden op jouw niveau. Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt. Als je wint van iemand hoger wissel je van plek.

Hoe hoog kom jij?

Meld je aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens, en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Bekijk hier de volledige reglementen.

Ons Facebook