Uit de "ouwe doos": compilatie uit oude clubbladen.

Algemene ledenvergadering 12/12/1990, destijds in restaurant Velserend.

Aanwezig 43 leden. De jaarlijkse bijdrage door Joop aan de club is 2500,00 gulden.
Voor de aanschaf van grotere clubvlaggen worden sponsoren gezocht. Het enige evenement dat niet goed loopt is de laddercompetitie. Volgens EC voorzitter Henk Korthouwer komt dit omdat de leden kennelijk genoeg bezig gehouden worden. Bovendien doet dit verschijnsel zich bij diverse andere verenigingen ook voor.
Op de feestavonden zal voortaan over gegaan worden op levende muziek.
Voor 1991 wordt het aantalsenior leden geschat op 475.
31 leden kwamen in 1990 niet opdagen en betaalden hun contributie niet. Zij zijn geroyeerd. Volgens Mieke ligt dit aan vader Joop die nogal makkelijk is en deze leden al in augustus gemaand hadden moeten worden.
Het aantal jeugdleden is 184 en een wachtlijst van 62. De jeugd heeft een fijn seizoen gehad mede namens Jeanette en Mieke. Ook gaat onze dank uit naar diverse ouders die hun welwillende medewerking verleenden. Zo was het Luilaktournooi heel succesvol waarna de kinderen een ontbijt kregen voorgeschoteld.

Op 21/09/1991 overlijdt onze eerste voorzitter Bob Jacobs en hij wordt opgevolgd door Jack Peters. Het seizoen wordt afgesloten met een batig saldo van 121,00 gulden.

In 1992 verschijnen 5 edities van ons eerste clubblad Ins en Outs. Ongeveer 600 exemplaren.
Uit Ladies day: Gekleed op de old fashioned way, dus allen in het wit. Stijl jaren 30. Lange rokken ruisten richting de courts, strikken, hoeden, parels zaten er op of aan, op platte canvas schoenen en een origineel houten racket, natuurlijk met een klem. Vanzelfsprekend werd tijdens de high tea hoog engels gesproken en op niveau geconverseerd. Aardbeien waren natuurlijk strawberries, heerlijk was delicious en wat een flater, oh what a shame.

Wordt vervolgd...

AD

logo ruine van brederode

Hot News

 
Maandag 21 juni. 7 banen droog.
 
Algemeen lid: € 208,00
Overdag lid: € 150,00
Debutant lid: € 100,00
Student lid: € 125,00
Winterlid leden: € 37,00
Winterlid niet-leden: € 55,00
 
Losse baan huren Brederode:
023-5378340
Losse baan huren Rijnegom:
https://rijnegom.baanhuur.nl
 
"Samen met jou maken wij er iets moois van"
 
 

Open Toernooi

HET OPEN TOERNOOI 2020 GAAT IVM DE CORONA NIET DOOR!

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Tennispark Brederode clubladder

Elke 2 weken een leuke wedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode clubladder en wij regelen elke 2 weken een leuke wedstrijd op jouw niveau. Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.

meld je nu aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De 1e wedstrijd word je ingedeeld op basis van je speelniveau. Je ontvangt elke 2 weken een email met nieuwe wedstrijdgegevens. Je hebt 2 weken om de uitslag te registreren of een datum te prikken. Je kunt ook rondes overslaan.

Ons Facebook