Een nieuw seizoen!
 
Na een fijn sponsorjaar bomvol geweldige activiteiten en evenementen gaan we nu alweer aan een nieuw seizoen beginnen.
 
Omdat heel duidelijk is gebleken dat er op deze vereniging veel animo is voor activiteiten en evenementen, wanneer daar ook veel energie in wordt gestopt, gaan we ons stinkende best doen om ook seizoen 2022 weer tot een groot succes te maken. Anders val je in een gat.
En met energie bedoel ik dan de tijd en liefde die veel vrijwilligers geheel vrijblijvend in hun club stoppen, waarvoor grote dank. En natuurlijk ook de gulle donaties van (het bedrijf van) veel leden, individueel, met een heel competitieteam of met een vaste vrijspeelgroep, waarvoor grote dank.
 
Het plan is nu om komend seizoen weer wat opluisterende zaken toe te voegen aan de evenementen. Een knus muziekje bij de seizoensopening bijvoorbeeld, een iets minder knus doch absoluut hip muziekje op een aantal competitiespeeldagen bijvoorbeeld, een gratis plateautje met lekkernijen tijdens de vele eendagstoernooitjes bijvoorbeeld, een glaasje bubbels wanneer we vinden dat we echt iets moeten vieren bijvoorbeeld.
 
En je voelt ‘m al aankomen, tenminste dat hopen wij! Om seizoen 2022, wat een compleet gewoon seizoen zou kunnen zijn, weer tot zo’n geweldig seizoen te kunnen maken is weer veel energie nodig in de vorm van tijd en liefde en van gulle donaties binnen de Club van 100.
 
Heb je hart voor jouw club? Wil je Vriend worden van jouw club? Word dan lid van de Club van 100!
 
Dat kun je individueel doen, gezellig met je hele competitieteam, met je vaste vrijspeelgroep of met het bedrijf waar je werkzaam bent. Dan word je genoemd op het bord in de kantine en komt je logo op het doek op ons zonnige terras.
 
En dat ben je al vanaf 50 euro per seizoen!
 
Van alle bijdragen in de Club van 100 worden de opluisterende zaken bij de evenementen bekostigd. Alles uit de Club van 100 vloeit dus terug richting de leden.
 
Heb je hart voor jouw club? Wil je tijd en liefde kwijt aan jouw club? Ook dat kan en is altijd zeer welkom. Zoals bekend, vele handen maken licht werk!
 
Ik begrijp dat e.e.a. na het lezen van dit wervende stukje proza bij je gaat kriebelen en dat je simpelweg contact móet opnemen met ondergetekende. Dat kan: 
 
Zoals gezegd, grote dank.
 
Cécil /
 
 
 
(Op het sponsordoek met logo's op het terras kun je heel wat van onze sponsors vinden! Daar willen ze echter niet allemaal op en ze hoeven heel bescheiden ook niet allemaal op onze website).
 
 
 
DANK NAMENS ALLE LEDEN, JONG EN OUD, AAN ALLE LIEVE SPONSORS IN DE CLUB VAN 100 !!!
logo ruine van brederode

Hot News

 
 
Regen of twijfelachtig weer?
Klik hier voor onze webcam: 
 
Webcam Rijnegom
 
Zomer 2022
Algemeen lid: € 210,00
Overdag lid: € 152,00
Debutant lid: € 102,00
Student lid: € 127,00
 
Winter 2022/2023
Winterlid leden: € 40,00
Winterlid niet-leden: € 60,00
 
Losse baan huren Brederode:
023 537 83 40
 
Losse baan huren Rijnegom:
https://rijnegom.baanhuur.nl
 
"Samen met jou maken wij er iets moois van"
 
 

clubladder

sportconnexions

Tennispark Brederode clubladder

Elke 2 weken een leuke wedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode clubladder en wij regelen elke 2 weken een leuke wedstrijd op jouw niveau. Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.

meld je nu aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De 1e wedstrijd word je ingedeeld op basis van je speelniveau. Je ontvangt elke 2 weken een email met nieuwe wedstrijdgegevens. Je hebt 2 weken om de uitslag te registreren of een datum te prikken. Je kunt ook rondes overslaan.

Ons Facebook