Mieke, Cecil en Sosja
10 jaar ladies jubileum

SUPER SUMMER BATTLE - 24 juni
Zaterdag 24 juni vanaf 18.00 uur gaan teams van LTC Groeneveen, TV Kontakt, Ltc Hofgeest en Ltc Ruïne Van Brederode Tennispark strijden om de superbokaal op het gezellige park van de Ruïne

WAT KAN JE ALLEMAAL VERWACHTEN

- heel veel leuke mensen ✔️
- Battle Burgers ✔️
- extra wijn en bier ✔️
- DJ Bas van Geldorp ✔️
- zwoele zomeravond ✔️
Alle ingrediënten aanwezig voor een topavond! Er wordt getennist van 18.00 tot 22.00 uur en daarna de voetjes van de vloer!
Iedereen is van harte welkom om zijn favoriete club aan te komen moedigen. Let wel: er is geen pinautomaat op het park aanwezig dus consumpties a contant!

SUPER BATTLE BURGERS

Tijdens de Super Summer Battle op 24 juni zorgt onze Cécil Huijbens en haar team voor de meest heerlijke Battle Burgers!!! Dus mocht je geen tijd hebben om thuis te eten, of heb je al je energie al verbruikt in de eerste wedstrijden? Geen probleem. Ltc Ruïne Van Brederode Tennispark is er helemaal klaar voor om de gasten van Ltc Hofgeest, TV Kontakt en LTC Groeneveen in de watten te leggen. Tenminste.... wat eten betreft dan. Op de baan weet ik het nog net zo niet alle overige battles zijn tot nu gewonnen door de Ruine!

GEEN VRIJSPELEN

Zaterdag 24 juni vanaf 18 uur zijn de banen in gebruik voor de battle en kan er niet vrij gespeeld worden. Kom gerust overdag vrij spelen.

logo ruine van brederode

Hot News

Vrijdag 25/9:
Jeugd afgelast
Competitie afgelast
 
Overdag lid: € 150,00
Debutant lid: € 100,00
Student lid: € 125,00
 
Winterlid leden: € 27,00
Niet-leden: € 45,00
 
Losse baan huren:
023-5378340
 
Samen met jou en de huidige richtlijnen maken wij er weer iets moois van
 
 

Open Toernooi

HET OPEN TOERNOOI 2020 GAAT IVM DE CORONA NIET DOOR!

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Tennispark Brederode clubladder

Elke 2 weken een leuke wedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode clubladder en wij regelen elke 2 weken een leuke wedstrijd op jouw niveau. Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.

meld je nu aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De 1e wedstrijd word je ingedeeld op basis van je speelniveau. Je ontvangt elke 2 weken een email met nieuwe wedstrijdgegevens. Je hebt 2 weken om de uitslag te registreren of een datum te prikken. Je kunt ook rondes overslaan.

Ons Facebook

facebook like box joomla