Mieke, Cecil en Sosja
10 jaar ladies jubileum

SUPER SUMMER BATTLE - 24 juni
Zaterdag 24 juni vanaf 18.00 uur gaan teams van LTC Groeneveen, TV Kontakt, Ltc Hofgeest en Ltc Ruïne Van Brederode Tennispark strijden om de superbokaal op het gezellige park van de Ruïne

WAT KAN JE ALLEMAAL VERWACHTEN

- heel veel leuke mensen ✔️
- Battle Burgers ✔️
- extra wijn en bier ✔️
- DJ Bas van Geldorp ✔️
- zwoele zomeravond ✔️
Alle ingrediënten aanwezig voor een topavond! Er wordt getennist van 18.00 tot 22.00 uur en daarna de voetjes van de vloer!
Iedereen is van harte welkom om zijn favoriete club aan te komen moedigen. Let wel: er is geen pinautomaat op het park aanwezig dus consumpties a contant!

SUPER BATTLE BURGERS

Tijdens de Super Summer Battle op 24 juni zorgt onze Cécil Huijbens en haar team voor de meest heerlijke Battle Burgers!!! Dus mocht je geen tijd hebben om thuis te eten, of heb je al je energie al verbruikt in de eerste wedstrijden? Geen probleem. Ltc Ruïne Van Brederode Tennispark is er helemaal klaar voor om de gasten van Ltc Hofgeest, TV Kontakt en LTC Groeneveen in de watten te leggen. Tenminste.... wat eten betreft dan. Op de baan weet ik het nog net zo niet alle overige battles zijn tot nu gewonnen door de Ruine!

GEEN VRIJSPELEN

Zaterdag 24 juni vanaf 18 uur zijn de banen in gebruik voor de battle en kan er niet vrij gespeeld worden. Kom gerust overdag vrij spelen.

logo ruine van brederode

Hot News

Baan 4,5,6 zijn gewalst. De rest niet. Let op: de baan kan (op)dooi hebben. Nat & glad zijn. Ga er dan af. U maakt de baan stuk.
 
Winterlid parkleden € 27,00
Niet-parkleden € 45,00
 
Lidmaatschap heel jaar 
Overdag lid € 177,00
Algemeen lid € 235,00
 

Open Toernooi

Via onderstaande link kan je de schema's bekijken voor het Open Toernooi Ruïne van brederode (8-15 juli):

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Clubladder

Elke 2 weken een leuke ladderwedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode ladder en wij regelen ladderwedstrijden op jouw niveau. Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt. Als je wint van iemand hoger wissel je van plek.

Hoe hoog kom jij?

Meld je aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens, en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Bekijk hier de volledige reglementen.

Ons Facebook

facebook like box joomla