Mieke, Cecil en Sosja
10 jaar ladies jubileum
Open Toernooi Ruïne van Brederode!
Van zondag 7 t/m zondag 14 juli vindt ons jaarlijkse Open Toernooi weer plaats met het invitatie A-Toernooi voor 1/2 spelers. De link naar het inschrijfformulier en de schema's is hier.
Inschrijven kan uitsluitend via Toernooi.nl tot 28 juni. Het open toernooi zit elk jaar vol, dus schrijf je snel in met kans op deelname. Elke avond is de keuken open en zullen er heerlijke menu's & daghappen verkrijgbaar zijn. Tot bij ons op Tennispark Brederode!
 
Iedere dag is de buitenkeuken open voor een heerlijke daghap onder de 10 euro of overheerlijke saté, biefstuk, spareribs, sliptong en maaltijdsalades voor dagprijzen. Kom gezellig kijken naar mooie wedstrijden en geniet van een lekker hapje en drankje op ons prachtige park!
In de toernooiweek, 7 t/m 14 juli kun je doordeweeks tot 16.00 uur vrij spelen, na 16.00 uur is vrij spelen NIET mogelijk! Tevens zijn er geen lessen in deze week!
logo ruine van brederode

Hot News

 
Baan 1 t/m 6 zijn vers gewalst en dus bespeelbaar! 
 
 
Bij twijfel over de bespeelbaarheid van de banen: 023-5378340 of kijk op onze webcam.
 
Baan huren:
Tennispark Rijnegom
Tennispark Brederode
023-5378340
 
Algemeen lid:
apr - nov 208,00
apr - feb 235,00
Overdag lid:
apr - nov 150,00
apr - feb 177,00
Winterlid:
parkleden 27,00
niet-parkleden 45,00
 

Open Toernooi

Via onderstaande link kun je de schema's bekijken voor het Open Toernooi Ruïne van Brederode (7-14 juli)

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Tennispark Brederode clubladder

Elke 2 weken een leuke wedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode clubladder en wij regelen elke 2 weken een leuke wedstrijd op jouw niveau. Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.

meld je nu aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De 1e wedstrijd word je ingedeeld op basis van je speelniveau. Je ontvangt elke 2 weken een email met nieuwe wedstrijdgegevens. Je hebt 2 weken om de uitslag te registreren of een datum te prikken. Je kunt ook rondes overslaan.

Ons Facebook

facebook like box joomla