Mieke, Cecil en Sosja
10 jaar ladies jubileum
Open Toernooi Ruïne van Brederode!
Van zondag 8 t/m zondag 15 juli vindt ons jaarlijkse Open Toernooi weer plaats met het invitatie A-Toernooi voor 1/2 spelers. De link naar het inschrijfformulier en de schema's is hier.
Inschrijven kan uitsluitend via Toernooi.nl tot 29 juni. Het open toernooi zit elk jaar vol, dus schrijf je snel in met kans op deelname. Elke avond is de keuken open en zullen er heerlijke menu's & daghappen verkrijgbaar zijn. Tot bij ons op Tennispark Brederode!
 
Iedere dag is de buitenkeuken open voor een heerlijke daghap onder de 10 euro of overheerlijke saté, biefstuk, spareribs, sliptong en maaltijdsalades voor dagprijzen. Kom gezellig kijken naar mooie wedstrijden en geniet van een lekker hapje en drankje op ons prachtige park!
In de toernooiweek, 8 t/m 15 juli kun je doordeweeks tot 16.00 uur vrij spelen, na 16.00 uur is vrij spelen NIET mogelijk! Tevens zijn er geen lessen in deze week!
logo ruine van brederode

Hot News

Er kan nachtvorst zijn. Op een bevroren baan kunt u prima spelen. Bij het ontdooien van de baan (opdooi) wordt de baan nat, blubberig en glad. Graag dan eraf gaan, anders gaat de baan stuk. Bedankt!
 
Winterlid parkleden € 27,00
Niet-parkleden € 45,00
 
Lidmaatschap heel jaar 
Overdag lid € 177,00
Algemeen lid € 208,00
 

Open Toernooi

Via onderstaande link kan je de schema's bekijken voor het Open Toernooi Ruïne van brederode (8-15 juli):

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Clubladder

Elke 2 weken een leuke ladderwedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode ladder en wij regelen ladderwedstrijden op jouw niveau. Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt. Als je wint van iemand hoger wissel je van plek.

Hoe hoog kom jij?

Meld je aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens, en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Bekijk hier de volledige reglementen.

Ons Facebook

facebook like box joomla