Mieke, Cecil en Sosja
10 jaar ladies jubileum

Haarlems Jeugd Circuit (HJC)
Bij deze competitie in juni gaat het voornamelijk om de kinderen die GEEN KNLTB voorjaarscompetitie hebben gespeeld. Wedstrijden spelen is leuk, geeft meer tennis beleving en is op tijd, zodat iedereen weet hoe lang het duurt.

Dit jaar willen we ook een poule gaan maken voor kinderen die WEL KNLTB voorjaarscompetitie spelen. Deze competitie gaat buiten de club om en de organisatie communiceert met de spelers. De jeugdcommissie is niet op de hoogte van wedstrijden, tijden en/of invallers.

Hierbij alle nodige informatie:
• De categorieën
o 8 t/m 11 jaar: Driekwart veld - ‘tenniskids oranje’. Dit is bedoeld voor kinderen t/m 11 jaar die nog niet op een heel veld (maar wel op een 3/4 veld) kunnen spelen.
o 10 t/m 12 jaar: Heel veld - ‘tenniskids groen 1 en 2’. Dit is bedoeld voor kinderen t/m 12 jaar die op een heel veld kunnen spelen. Groen 2 zijn de beginnende groen spelers en groen 1 de gevorderden.
o 11 t/m 14 jaar: Heel veld - ‘tenniskids geel’. Dit is bedoeld voor kinderen van 11 t/m 14 jaar die op een heel veld kunnen spelen.
o 11 t/m 17 jaar: Heel veld - ‘tenniskids geel’. Dit is bedoeld voor kinderen van 15 t/m 17 jaar die op een heel veld kunnen spelen.
• Meisjes en jongens door elkaar
• Er wordt gespeeld:
o 4 uitwisselingen verdeeld over 4 zaterdagen; 17 & 24 juni en 1 & 8 juli
o 2 uur tussen 12 - 16 uur;
o groen en geel spelen 3 wedstrijden van ieder 40 minuten achter elkaar, 2 maal een enkelspel en 1 maal een dubbelspel. Je speelt van 12.00 tot 14.00 uur, of van 14.00 tot 16.00 uur.
o oranje speelt 5 wedstrijden van ieder 20 minuten achter elkaar, 4 maal een enkelspel (de enkelspelers wisselen) en 1 maal een dubbelspel. Je speelt tussen 12.00 en 14.00 uur, of tussen 14.00 en 16.00 uur.
• Je kunt spelen in teams van 2, 3 of 4 spelers.
• Er kan i.v.m. een verregende zaterdag 1 wedstrijd worden ingehaald op zaterdag 15 juli
De captain van het team:
• De kosten bedragen € 30,- per team. Deze worden geïncasseerd bij de captain van het team. Hij/zij verrekent dit zelf met de overige teamleden!
• De captain van het team draagt er zorg voor dat er ten alle tijden minimaal 2 spelers op de speeldag/tijd aanwezig zijn om te spelen. Bij verhindering regelt het team zelf de vervangers.
Locaties
Er wordt gespeeld op verschillende locaties in de regio Haarlem en Hoofddorp.: Contact of vragen? Mail naar . Geen vragen? Schrijf dan in en doe mee!! De inschrijving sluit 27 mei, indeling wordt rond 10 juni bekend gemaakt.

 

logo ruine van brederode

Hot News

Baan 4,5,6 zijn gewalst. De rest niet. Let op: de baan kan (op)dooi hebben. Nat & glad zijn. Ga er dan af. U maakt de baan stuk.
 
Winterlid parkleden € 27,00
Niet-parkleden € 45,00
 
Lidmaatschap heel jaar 
Overdag lid € 177,00
Algemeen lid € 235,00
 

Open Toernooi

Via onderstaande link kan je de schema's bekijken voor het Open Toernooi Ruïne van brederode (8-15 juli):

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Clubladder

Elke 2 weken een leuke ladderwedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode ladder en wij regelen ladderwedstrijden op jouw niveau. Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt. Als je wint van iemand hoger wissel je van plek.

Hoe hoog kom jij?

Meld je aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens, en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Bekijk hier de volledige reglementen.

Ons Facebook

facebook like box joomla