Mieke, Cecil en Sosja
10 jaar ladies jubileum

Jeugdevent voor heel veld (groen en geel). Wil je een gezellige avond hebben? Schrijf je dan in voor het MOVE UP / MOVE DOWN Toernooi op zaterdag 13 mei van 19:00 tot 20:30 uur. Vraag je mattie, broer, zus, BFF en doe mee! 

Je speelt 7 korte singelwedstrijden van 10 minuten op een half of heel veld (afhankelijk van het aantal deelnemers). Inschrijven door middel van mail naar .

Laatste inschrijfdag is vrijdag 12 mei. Op zaterdag 13 mei eventuele laatste wijzigingen graag alleen via Whats-app naar Sosja: 06-44085013

logo ruine van brederode

Hot News

Baan 4,5,6 zijn gewalst. De rest niet. Let op: de baan kan (op)dooi hebben. Nat & glad zijn. Ga er dan af. U maakt de baan stuk.
 
Winterlid parkleden € 27,00
Niet-parkleden € 45,00
 
Lidmaatschap heel jaar 
Overdag lid € 177,00
Algemeen lid € 235,00
 

Open Toernooi

Via onderstaande link kan je de schema's bekijken voor het Open Toernooi Ruïne van brederode (8-15 juli):

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Clubladder

Elke 2 weken een leuke ladderwedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode ladder en wij regelen ladderwedstrijden op jouw niveau. Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt. Als je wint van iemand hoger wissel je van plek.

Hoe hoog kom jij?

Meld je aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens, en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Bekijk hier de volledige reglementen.

Ons Facebook

facebook like box joomla