Mieke, Cecil en Sosja
10 jaar ladies jubileum
 
De cardioloog en ambulance personeel spraken vol bewondering over de handelingen en de hulp die door omstanders zijn verricht. Frank heeft ontzettend veel geluk gehad dat hij onwel is geworden in het bijzijn van deze mensen. Bij binnenkomst in het Alkmaar Medisch Centrum heeft de cardioloog hem direct gedotterd en een stand gezet in een ader in de rechterhelft van zijn hart. Er bleken nog meer vernauwingen en verstoppingen te zitten aan de linkerkant. De komende weken gaat er gewerkt worden om deze problemen te verhelpen. Maandag zal hij waarschijnlijk worden overgebracht naar een Rotterdams ziekenhuis. Frank heeft geen idee wat er gebeurd is, maar kon weer praten. Het is nog onduidelijk of er blijvende schade is ontstaan, maar hij zal minimaal een aantal weken moeten revalideren.
 
Inmiddels weten we dat Frank in het ziekenhuis in Rotterdam ligt en wacht op zijn operatie. Frank, we wensen je alle sterkte bij je herstel en hopen je hier in de nabije toekomst een keer te mogen ontvangen onder de juiste en gezonde omstandigheden!
logo ruine van brederode

Hot News

donderdag 13 dec de meeste voorbanen zijn nog bevroren, dus bespeelbaar. 
 
Er kan nachtvorst zijn. Op een bevroren baan kunt u prima spelen. Bij het ontdooien van de baan (opdooi) wordt de baan nat, blubberig en glad. Graag dan eraf gaan, anders gaat de baan stuk. Bedankt!
 
Winterlid parkleden € 27,00
Niet-parkleden € 45,00
 
Lidmaatschap heel jaar 
Overdag lid € 177,00
Algemeen lid € 208,00
 

Open Toernooi

Via onderstaande link kan je de schema's bekijken voor het Open Toernooi Ruïne van brederode (8-15 juli):

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Clubladder

Elke 2 weken een leuke ladderwedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode ladder en wij regelen ladderwedstrijden op jouw niveau. Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt. Als je wint van iemand hoger wissel je van plek.

Hoe hoog kom jij?

Meld je aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens, en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Bekijk hier de volledige reglementen.

Ons Facebook

facebook like box joomla