Mieke, Cecil en Sosja
10 jaar ladies jubileum
 
De cardioloog en ambulance personeel spraken vol bewondering over de handelingen en de hulp die door omstanders zijn verricht. Frank heeft ontzettend veel geluk gehad dat hij onwel is geworden in het bijzijn van deze mensen. Bij binnenkomst in het Alkmaar Medisch Centrum heeft de cardioloog hem direct gedotterd en een stand gezet in een ader in de rechterhelft van zijn hart. Er bleken nog meer vernauwingen en verstoppingen te zitten aan de linkerkant. De komende weken gaat er gewerkt worden om deze problemen te verhelpen. Maandag zal hij waarschijnlijk worden overgebracht naar een Rotterdams ziekenhuis. Frank heeft geen idee wat er gebeurd is, maar kon weer praten. Het is nog onduidelijk of er blijvende schade is ontstaan, maar hij zal minimaal een aantal weken moeten revalideren.
 
Inmiddels weten we dat Frank in het ziekenhuis in Rotterdam ligt en wacht op zijn operatie. Frank, we wensen je alle sterkte bij je herstel en hopen je hier in de nabije toekomst een keer te mogen ontvangen onder de juiste en gezonde omstandigheden!
logo ruine van brederode

Hot News

Zomerlid: € 35,00
(juli & augustus) 
 
5x vakantie privéles:
€ 100,00
 
Algemeen lid: € 208,00 
Overdag lid: € 150,00
Debutant lid: € 100,00
Student: € 125,00
 
Losse baan huren:
023-5378340
 
Samen met jou en de huidige richtlijnen maken wij er weer iets moois van
 
 

Open Toernooi

HET OPEN TOERNOOI 2020 GAAT IVM DE CORONA NIET DOOR!

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Tennispark Brederode clubladder

Elke 2 weken een leuke wedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode clubladder en wij regelen elke 2 weken een leuke wedstrijd op jouw niveau. Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.

meld je nu aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De 1e wedstrijd word je ingedeeld op basis van je speelniveau. Je ontvangt elke 2 weken een email met nieuwe wedstrijdgegevens. Je hebt 2 weken om de uitslag te registreren of een datum te prikken. Je kunt ook rondes overslaan.

Ons Facebook

facebook like box joomla