Mieke, Cecil en Sosja
10 jaar ladies jubileum


De competitie wordt gespeeld in de volgende weekeinden:
1. 8 en 9 april
2. 15 en 17 april
3. 29 en 30 april
4. 6 en 7 mei
5. 13 en 14 mei
6. 20 en 21 mei
7. 27 en 28 mei

Tijdens deze weekeinden is er beperkt vrijspelen mogelijk op de zaterdagochtend van 09:00 tot 12:00 uur. Vanaf 12:00 uur zijn alle banen bezet door de competitiespelers en dit duurt in de regel tot rond 18:00 uur. Vanaf 18:00 uur is er volop mogelijkheid tot vrijspelen, ook voor de jeugd!

Op de zondag is er helaas helemaal geen ruimte voor vrijspelen tussen 09:00 en 18:00 uur. Vanaf 18:00 uur is er volop mogelijkheid tot vrijspelen, ook voor de jeugd!

Zoals je hierboven kunt zien, wordt er in het weekeinde van 22 en 23 april geen competitie gespeeld en dat geldt ook voor zondag 16 april (=pasen). In principe kan er dan dus gewoon lekker worden vrijgespeeld, tenzij hier inhaalwedstrijden van de competitie op terecht gaan komen, wanneer het in een weekeinde hieraan voorafgaand heeft geregend.

Na de competitieperiode kan er weer volop getennist worden door alle leden en vanaf dan zijn ook de overdagleden welkom op zaterdag en zondag!

Ik hoop hiermee teleurstellingen te voorkomen en mocht je ergens twijfelen of er competitie wordt gespeeld of niet, dan kun je uiteraard altijd even bellen naar het park op 023-5378340.

Lekker komen kijken naar leuke wedstrijden kan natuurlijk altijd!!!

logo ruine van brederode

Hot News

donderdag 13 dec de meeste voorbanen zijn nog bevroren, dus bespeelbaar. 
 
Er kan nachtvorst zijn. Op een bevroren baan kunt u prima spelen. Bij het ontdooien van de baan (opdooi) wordt de baan nat, blubberig en glad. Graag dan eraf gaan, anders gaat de baan stuk. Bedankt!
 
Winterlid parkleden € 27,00
Niet-parkleden € 45,00
 
Lidmaatschap heel jaar 
Overdag lid € 177,00
Algemeen lid € 208,00
 

Open Toernooi

Via onderstaande link kan je de schema's bekijken voor het Open Toernooi Ruïne van brederode (8-15 juli):

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Clubladder

Elke 2 weken een leuke ladderwedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode ladder en wij regelen ladderwedstrijden op jouw niveau. Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt. Als je wint van iemand hoger wissel je van plek.

Hoe hoog kom jij?

Meld je aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens, en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Bekijk hier de volledige reglementen.

Ons Facebook

facebook like box joomla