Mieke, Cecil en Sosja
10 jaar ladies jubileum
Op 1 april 2017 zijn wij, Mieke, Cécil & Sosja Huijbens, alweer 10 jaar lang ons best aan het doen het je naar de zin te maken op Tennispark Brederode en dat vieren we:

* met 10% korting op ALLE SPORTARTIKELEN in ons Winkeltje op zondag 2 april tussen 11:00 en 17:00 uur!
* met taart en een bubbeltje voor iedereen tijdens het vlag hijsen en bal meppen om 17:00 uur, daarna receptie en muziek!

Ben je toe aan een nieuw racket, een nieuw outfit, nieuwe gravelschoenen? Kom dan zondag even in het winkeltje kijken. Sosja is er aanwezig voor de nodige adviezen.

logo ruine van brederode

Hot News

Baan 4,5,6 zijn gewalst. De rest niet. Let op: de baan kan (op)dooi hebben. Nat & glad zijn. Ga er dan af. U maakt de baan stuk.
 
Winterlid parkleden € 27,00
Niet-parkleden € 45,00
 
Lidmaatschap heel jaar 
Overdag lid € 177,00
Algemeen lid € 235,00
 

Open Toernooi

Via onderstaande link kan je de schema's bekijken voor het Open Toernooi Ruïne van brederode (8-15 juli):

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Clubladder

Elke 2 weken een leuke ladderwedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode ladder en wij regelen ladderwedstrijden op jouw niveau. Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt. Als je wint van iemand hoger wissel je van plek.

Hoe hoog kom jij?

Meld je aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens, en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Bekijk hier de volledige reglementen.

Ons Facebook

facebook like box joomla