Mieke, Cecil en Sosja
10 jaar ladies jubileum
Het kan de enthousiaste tennisser niet zijn ontgaan: vanaf maandag 11 mei mogen ook de volwassenen weer de baan op! Specifieker kunnen wij helaas nog niet zijn, ook wij wachten nog op eventuele nieuwe richtlijnen van de KNLTB en/of de gemeente en zodra wij daar meer over weten, maken wij dat uiteraard zo direct mogelijk aan je bekend.   
Wij gaan er gemakshalve van uit dat iedereen die komt tennissen voldoende op de hoogte is van de richtlijnen, zoals 1,5 meter afstand houden en thuisblijven wanneer je klachten hebt.
 
Houd dus nog die laatste dagen vol, houd nog heel even moed, het komt nu echt allemaal snel weer goed!
 
Oh en heb je nog even snel een nieuwe bespanning nodig? Nieuwe buitenschoenen? De winkel is open en Leo staat weer te popelen! En de hele maand mei kun je uit 3 bespanningen kiezen voor maar € 19,00 per stuk. De Prince Tournament van € 21,00, de Prince Super van € 24,00 en de Hybride snaar van € 27,50 nu dus voor slechts € 19,00! En op alle kleding nu 10% korting én betaal je contant, dan ontvang je op je totale aankoopbedrag ook 10% korting!
logo ruine van brederode

Hot News

 
Alle competities zijn gestaakt
Vrij spelen mag wel, ook dubbelen 
 
Algemeen lid: € 208,00
Overdag lid: € 150,00
Debutant lid: € 100,00
Student lid: € 125,00
 
Winterlid leden: € 27,00
Niet-leden: € 45,00
 
 
Losse baan huren:
023-5378340
 
 
Samen met jou en de huidige richtlijnen maken wij er toch iets moois van
 
 

Open Toernooi

HET OPEN TOERNOOI 2020 GAAT IVM DE CORONA NIET DOOR!

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Tennispark Brederode clubladder

Elke 2 weken een leuke wedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode clubladder en wij regelen elke 2 weken een leuke wedstrijd op jouw niveau. Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.

meld je nu aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De 1e wedstrijd word je ingedeeld op basis van je speelniveau. Je ontvangt elke 2 weken een email met nieuwe wedstrijdgegevens. Je hebt 2 weken om de uitslag te registreren of een datum te prikken. Je kunt ook rondes overslaan.

Ons Facebook

facebook like box joomla