Mieke, Cecil en Sosja
10 jaar ladies jubileum
Het inschrijven voor de tennislessen voor komend winterseizoen, zowel voor de jeugd als de volwassenen, is weer in volle gang! Inschrijven voor de lessen gaat via www.tennisschooljonkman.nl, dit geldt voor zowel de particuliere lessen als de clublessen.

De ervaring is dat inschrijvingen na 1 september niet allemaal ingedeeld kunnen worden i.v.m. de drukte. Wacht niet te lang schrijf je nog snel in, want vol=vol!

Alle jeugdrainingen worden buiten verzorgd op Tennispark Brederode. Voor de volwassenen kan je inschrijven voor trainingen buiten op Tennispark Brederode of in de Fablohal/Kennemersportcenter. Alle cursisten die in het winterseizoen buiten trainen mogen onbeperkt vrij tennissen in het winterseizoen. Bekijk de website www.tennisschooljonkman.nl voor meer informatie.

Wil je graag winter lid -zonder les- worden van LTC Ruïne van Brederode? Stuur dan een berichte via het contactformulier.
logo ruine van brederode

Hot News

 
Baan 1 t/m 6 zijn vers gewalst en dus bespeelbaar! 
 
 
Bij twijfel over de bespeelbaarheid van de banen: 023-5378340 of kijk op onze webcam.
 
Baan huren:
Tennispark Rijnegom
Tennispark Brederode
023-5378340
 
Algemeen lid:
apr - nov 208,00
apr - feb 235,00
Overdag lid:
apr - nov 150,00
apr - feb 177,00
Winterlid:
parkleden 27,00
niet-parkleden 45,00
 

Open Toernooi

Via onderstaande link kun je de schema's bekijken voor het Open Toernooi Ruïne van Brederode (7-14 juli)

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Tennispark Brederode clubladder

Elke 2 weken een leuke wedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode clubladder en wij regelen elke 2 weken een leuke wedstrijd op jouw niveau. Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.

meld je nu aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De 1e wedstrijd word je ingedeeld op basis van je speelniveau. Je ontvangt elke 2 weken een email met nieuwe wedstrijdgegevens. Je hebt 2 weken om de uitslag te registreren of een datum te prikken. Je kunt ook rondes overslaan.

Ons Facebook

facebook like box joomla