Mieke, Cecil en Sosja
10 jaar ladies jubileum
Op zondag 27 januari vindt bij ons een benefietdiner plaats voor Jesse Welp. Jesse heeft als kind bij ons getennist en een aantal jaren geleden bij ons stage gelopen via zijn opleiding aan het CIOS. Hij gaf voetbaltraining, tennisles bij ons en snowboardles! Tot een ernstig auto ongeluk eind 2015 zijn leven totaal veranderde. Jesse was toen 19 jaar.
 
Na een periode in coma te hebben gelegen is Jesse met hersenletsel gestart aan een intensieve periode van revalidatie. Eerst in een comacentrum in Tilburg en daarna o.a. in Heliomare. Inmiddels is Jesse 2x in het Shepherd Pathways Center in Atlanta, Amerika geweest voor intensieve training om beter te leren praten en lopen.
 
Om voor Jesse een zo stabiele en zelfstandig mogelijke toekomst mogelijk te maken is Stichting JESWECAN opgericht. Deze stichting organiseert het benefietdiner voor Jesse.
 
Stichting JESWECAN nodigt je van harte uit om samen met Jesse en zijn familie een mooie benefietavond te beleven met lekker eten, drinken en muziek. En een loterij en veiling met prachtige prijzen!
 
Aanvang: 16:00 uur. Kosten: € 25,00 p.p. inclusief diner + 1 drankje). 
 
 
logo ruine van brederode

Hot News

 
Joepie: Iedereen mag weer van start 
 
Algemeen lid: € 208,00 
Overdag lid: € 150,00
Debutant lid: € 100,00
Student: € 125,00
 
Losse baan huren:
023-5378340
 
Samen met jou en de huidige richtlijnen maken wij er weer iets moois van
 
 

Open Toernooi

Via onderstaande link kun je de schema's bekijken voor het Open Toernooi Ruïne van Brederode (7-14 juli)

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Tennispark Brederode clubladder

Elke 2 weken een leuke wedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode clubladder en wij regelen elke 2 weken een leuke wedstrijd op jouw niveau. Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.

meld je nu aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De 1e wedstrijd word je ingedeeld op basis van je speelniveau. Je ontvangt elke 2 weken een email met nieuwe wedstrijdgegevens. Je hebt 2 weken om de uitslag te registreren of een datum te prikken. Je kunt ook rondes overslaan.

Ons Facebook

facebook like box joomla