Mieke, Cecil en Sosja
10 jaar ladies jubileum
Zondag 1 april (Pasen): vanaf 14 uur is het Warming-Up Toernooi voor de jeugdleden. Vanaf 14:00 uur zijn de seniorleden welkom om de eerste ballen van het seizoen op het maagdelijke gravel te komen slaan. Zeker voor alle competitiespelers is dit een aanrader in de voorbereiding op fenomenale prestaties! En voor nieuwe leden is dit een uitgelezen kans je meteen binnen de club "op de kaart" te zetten!
 
Om 17:00 uur ben je welkom voor het vlag hijsen en dat betreft dit jaar een nieuwe lustrumvlag! Onze super gezellige vereniging bestaat 30 jaar. Het vlag hijsen gaat gepaard met het weg meppen van de eerste bal en een receptie van 17:00 uur tot 19:00 uur. Dit geheel wordt opgeluisterd met een lekker muziekje. Inschrijven voor het Warming-Up Toernooi doe je via (jeugd) of (senioren).
logo ruine van brederode

Hot News

Vrijdag 25/9:
Jeugd afgelast
Competitie afgelast
 
Overdag lid: € 150,00
Debutant lid: € 100,00
Student lid: € 125,00
 
Winterlid leden: € 27,00
Niet-leden: € 45,00
 
Losse baan huren:
023-5378340
 
Samen met jou en de huidige richtlijnen maken wij er weer iets moois van
 
 

Open Toernooi

HET OPEN TOERNOOI 2020 GAAT IVM DE CORONA NIET DOOR!

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Tennispark Brederode clubladder

Elke 2 weken een leuke wedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode clubladder en wij regelen elke 2 weken een leuke wedstrijd op jouw niveau. Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.

meld je nu aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De 1e wedstrijd word je ingedeeld op basis van je speelniveau. Je ontvangt elke 2 weken een email met nieuwe wedstrijdgegevens. Je hebt 2 weken om de uitslag te registreren of een datum te prikken. Je kunt ook rondes overslaan.

Ons Facebook

facebook like box joomla