Mieke, Cecil en Sosja
10 jaar ladies jubileum
Zondag 1 april (Pasen): vanaf 14 uur is het Warming-Up Toernooi voor de jeugdleden. Vanaf 14:00 uur zijn de seniorleden welkom om de eerste ballen van het seizoen op het maagdelijke gravel te komen slaan. Zeker voor alle competitiespelers is dit een aanrader in de voorbereiding op fenomenale prestaties! En voor nieuwe leden is dit een uitgelezen kans je meteen binnen de club "op de kaart" te zetten!
 
Om 17:00 uur ben je welkom voor het vlag hijsen en dat betreft dit jaar een nieuwe lustrumvlag! Onze super gezellige vereniging bestaat 30 jaar. Het vlag hijsen gaat gepaard met het weg meppen van de eerste bal en een receptie van 17:00 uur tot 19:00 uur. Dit geheel wordt opgeluisterd met een lekker muziekje. Inschrijven voor het Warming-Up Toernooi doe je via (jeugd) of (senioren).
logo ruine van brederode

Hot News

donderdag 13 dec de meeste voorbanen zijn nog bevroren, dus bespeelbaar. 
 
Er kan nachtvorst zijn. Op een bevroren baan kunt u prima spelen. Bij het ontdooien van de baan (opdooi) wordt de baan nat, blubberig en glad. Graag dan eraf gaan, anders gaat de baan stuk. Bedankt!
 
Winterlid parkleden € 27,00
Niet-parkleden € 45,00
 
Lidmaatschap heel jaar 
Overdag lid € 177,00
Algemeen lid € 208,00
 

Open Toernooi

Via onderstaande link kan je de schema's bekijken voor het Open Toernooi Ruïne van brederode (8-15 juli):

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Clubladder

Elke 2 weken een leuke ladderwedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode ladder en wij regelen ladderwedstrijden op jouw niveau. Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt. Als je wint van iemand hoger wissel je van plek.

Hoe hoog kom jij?

Meld je aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens, en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Bekijk hier de volledige reglementen.

Ons Facebook

facebook like box joomla