Mieke, Cecil en Sosja
10 jaar ladies jubileum
Zaterdag 4 november sluiten we een prachtig seizoen af en dat doen we middels het jaarlijkse Tie-Break Toernooi, een sponsorborrel, een grandioos eindfeest met DJ en een loterij met mooie prijzen voor het goede doel!
 
14:00 uur: Tie-Break Toernooi - in de categorieën 3/4 en een beetje 5, 5/6 en een beetje 7 en 7/8; op je eigen niveau dus
18:00 uur: Sponsorborrel – voor alle lieve sponsors van de Club van 100 die alle evenementen daarmee hebben opgeleukt
19:00 uur: DJ = Eindfeest plus Loterij voor het Goede Doel 
De keuken prolongeert het succes van vorig jaar: 3 soorten overheerlijke luxe burgers voor € 5,00 per stuk en daarnaast los te verkrijgen (of uiteraard bij je burger) heerlijke frites voor € 2,50. 
 
Je kunt dus eerst lekker tennissen (of kijken!), daarna lekker aan de borrel, genieten van een burger en/of frites en dan natuurlijk die voetjes van de vloer en lootjes kopen voor het Goede Doel!!! Het Goede Doel deze keer is een nieuwe lift voor Stichting Paardrijden Gehandicapten Kennemerland. Doe je mee aan het Tie-Break Toernooi vanaf 14:00 uur? Stuur dan een berichtje naar ! Je speelt hier uitsluitend tie-breaks met steeds wisselende partner en dat betekent korte spannende potjes waarin je direct moet presteren...
logo ruine van brederode

Hot News

Er kan nachtvorst zijn. Op een bevroren baan kunt u prima spelen. Bij het ontdooien van de baan (opdooi) wordt de baan nat, blubberig en glad. Graag dan eraf gaan, anders gaat de baan stuk. Bedankt!
 
Winterlid parkleden € 27,00
Niet-parkleden € 45,00
 
Lidmaatschap heel jaar 
Overdag lid € 177,00
Algemeen lid € 235,00
 

Open Toernooi

Via onderstaande link kan je de schema's bekijken voor het Open Toernooi Ruïne van brederode (8-15 juli):

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Clubladder

Elke 2 weken een leuke ladderwedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode ladder en wij regelen ladderwedstrijden op jouw niveau. Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt. Als je wint van iemand hoger wissel je van plek.

Hoe hoog kom jij?

Meld je aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens, en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Bekijk hier de volledige reglementen.

Ons Facebook

facebook like box joomla