Mieke, Cecil en Sosja
10 jaar ladies jubileum
CB Groep Open Toernooi Ruïne van Brederode!
Van zondag 9 t/m zondag 16 juli vindt ons jaarlijkse Open Toernooi weer plaats met overdag ook wederom het NRT Toernooi. De link naar het inschrijfformulier en de schema's is hier.
Inschrijven kan uitsluitend via Toernooiklapper tot 30 juni. Het open toernooi zit elk jaar vol, dus schrijf je snel in met kans op deelname. Inschrijven voor het Nationaal Ranglijst Toernooi gaat via mijnknltb.nl tot 28 juni 14.00 uur. Tot bij ons op de tennisbaan!
 
Iedere dag is de buitenkeuken open voor een heerlijke daghap onder de 10 euro of overheerlijke saté, biefstuk, spareribs, slipting en maaltijdsalades voor dagprijzen. Kom gezellig kijken naar mooie wedstrijden en geniet van een lekker hapje en drankje op de tennisbaan!
In de toernooiweek, 9 t/m 16 juli is vrij spelen NIET mogelijk! Tevens zijn er geen lessen in deze week!
logo ruine van brederode

Hot News

Fijn tennisseizoen!
 
Komend weekend: Voorjaarscompetitie! Beperkt tot geen vrijspeelmogelijkheden.
 
Nieuw: Wilson teamkleding! De winkel is open.

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Clubladder

Elke 2 weken een leuke ladderwedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode ladder en wij regelen ladderwedstrijden op jouw niveau. Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt. Als je wint van iemand hoger wissel je van plek.

Hoe hoog kom jij?

Meld je aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens, en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Bekijk hier de volledige reglementen.

Ons Facebook

facebook like box joomla