Mieke, Cecil en Sosja
10 jaar ladies jubileum

Warming-Up Toernooi, Vlag Hijsen, Bal Meppen en Receptie – zondag 2 april; jeugd van 12.00-13.30 uur, volwassenen van 14:00 tot 17:00 uur. Een gezellige manier om weer even aan het gravel en het buiten tennis te wennen en elkaar weer te spreken. Schrijf je in middels invullen van dit formulier tot uiterlijk vrijdag 31 maart.

Om 17:00 uur vindt, zoals altijd, het vlag hijsen en bal meppen plaats waarmee het seizoen officieel wordt geopend en aansluitend de openingsreceptie kan beginnen. Nico Bakker zorgt voor gezellige deuntjes!


Volwassenen

Warming-Up Toernooi, Vlag Hijsen, Bal Meppen en Receptie – zondag 2 april van 14:00 tot 17:00 uur. Een gezellige manier om weer even aan het gravel en het buiten tennis te wennen en elkaar weer te spreken. Schrijf je in middels invullen van dit formulier tot uiterlijk vrijdag 31 maart.
Om 17:00 uur vindt, zoals altijd, het vlag hijsen en bal meppen plaats waarmee het seizoen officieel wordt geopend en aansluitend de openingsreceptie kan beginnen. Nico Bakker zorgt voor gezellige deuntjes!

Jeugd

Jeugd Warming-Up; Zondag 2 april van 12:00 tot 13:30 uur.In de vorm van Ouder en kind toernooi voor niveau rood(mini) en oranje(3/4 veld) zodat jullie samen op het gravel kunnen wennen. Ouders hoeven geen lid te zijn.
Voor niveau groen (net heel veld) en geel (11 t/m 17 jaar) maken wij voor jou een singel of dubbel wedstrijd op de baan.Mail ons als je mee wilt doen:

Hot News

 
De banen zijn helaas nog niet bespeelbaar.
 
Winterlidmaatschap gratis verlengd tot 1 april!
 
Verlichting + Bar open: woensdag- en donderdagavond!
 
Overdag kun je alle dagen tennissen (consumpties in de koelkast in 't Klephuis)!  
 

Jeugdclubkampioenschappen

Via onderstaande link kan je de schema's bekijken voor de jeugdclubkampioenschappen:

Club van 100

clubladder

sportconnexions

Clubladder

Elke 2 weken een leuke ladderwedstrijd

Speel mee op de Tennispark Brederode ladder en wij regelen ladderwedstrijden op jouw niveau. Jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je speelt. Als je wint van iemand hoger wissel je van plek.

Hoe hoog kom jij?

Meld je aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je ontvangt aan het begin van de ronde een email met wedstrijdgegevens, en hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde. Bekijk hier de volledige reglementen.

Ons Facebook

facebook like box joomla